Osebna astrološka analiza

Naša natalna karta je skrinja zakladov in le obisk pri astrologu nam lahko odkrije, kaj vse se v njej skriva. Čigavo življenje sploh je? Seveda vaše in le vi odločate, kaj boste z njim naredili. Pride čas, ko ne vemo kako naprej. Ko potrebujete pravi nasvet, je čas za astrologa. Mogoče je ravno pogovor z astrologom tisto, kar vam bo vrnilo samozavest in vam bo pomagalo, da povrnete vajeti v svoje lastne moči. Nekatere moči so vam bile podarjene z rojstvom in so v rokah naše usode, naše karme in druge ste pridobili z vašimi lastnimi izkušnjami.

Vrste konzultacij

Karmična diagnostika

Posvet, ki traja 120 minut in vsebuje poglobljeno analizo vaše natalne karte, povezano z natalnimi kartami oseb s katerimi živite in delate. Vsebuje informacije o vaših prejšnjih življenjih in nasvete za prihodnost. To niso prerokbe o nekem neizogibnem razvoju, to so nasveti izkušene astrologinje, kako izkoristiti svoje priložnosti, s katerimi se lahko identificirate in delate z njimi vsak dan.

Solarni horoskop

Le v pravljicah imamo zgodbe o žalostnih, nesrečnih princeskah, ki so odvisne od urokov zlonamernih vil. V našem življenju tega ni, ker so naše odločitve odvisne tudi od gibanja planetov. Vsa leta niso enaka in vsako leto se po nečem razlikuje od drugega. Življenje se spreminja iz leta v leto in kako to poteka je razvidno iz naše solarne karte. V nekem letu imamo dolgo fazo stisk in nesreč in v drugem letu so nam namenjeni prijetni trenutki, za katere bi želeli, da trajajo večno. Če želite vedeti katera skrivnega sporočila boste sprejeli v določenem letu, se odločite za tolmačenje solarnega horoskopa. Solarno leto traja od rojstnega dneva, tekočega leta do naslednjega rojstnega dneva.

Sinastrija

Sinastrija je študija primerjave dveh rojstnih kart. Preko te tehnike astrolog ugotavlja kompatibilnost energij dveh oseb, bodisi da gre za ljubezensko razmerje, poslovni odnos, starševski odnos ali katerokoli drugo povezavo. Ko gre za ljubezenska razmerja, rečemo, da do skupnega življenja med dvema partnerjema pride takrat, ko se zgodi neka kemija, ali pa preskoči iskra in se prižge ljubezen. Karkoli je, človek je socialno bitje, ki hrepeni po bližini sočloveka in pri tem se ustvarjajo najrazličnejši odnosi, od tistih prav nemogočih do tistih drugih, uspešnih in harmoničnih, ki jih marsikdo jemlje za zgled. Kakšni so naši odnosi, nam najbolj pove izdelava sinastrije med dvema horoskopoma, dveh ali več oseb.