Bambolina - Nina Vogrin

Astrologijo čutim na drugačen način. Ne povezujem je samo z logiko, ampak z znanjem, ki prihaja iz mene. Pod svoje okrilje me je vzela astrologinja Ana Malenica, ki mi znanje predaja na takšen način, kot ga je sama dobila od svojega učitelja Mileta Duporja.

V življenju vedno dobimo točno tisto, kar potrebujemo. Tako sem jaz dobila as trologijo točno takrat, ko sem bila nanjo pripravljena. Ko se naučimo utišati um, utišati misli, zaslišimo šepet duše … In takrat, če le prisluhnemo, smo na pravi poti in predvsem pripravljeni sprejeti odgovornost in vzeti vajeti v svoje roke.

Besedo ali dve o astrologinji Nini

Glavno besedo o dobrem astrologu ima vesolje in ne človek. Tako, kot se rodi slikar ali glasbenik, tako se rodi tudi astrolog. In tudi to je zapisano v zvezdah.

Nina pripada novi generaciji astrologov v Sloveniji. Dekle velikega srca, ranljive duše in bistrih možganov. Ta ranljiva duša se neprestano sprašuje, ali ima dovolj znanja, ali sme svetovati človeku, ali sme posegati v človekovo karmo. Odgovore na ta vprašanja lahko dobi Nina le, če posluša svojo Dušo. Duša ji bo povedala, kdaj in koliko se lahko vključi v življenje človeka, ki mu bo razlagala zvezdne zapise.

Kot Astrologinja starega kova imam za seboj petdesetletne izkušnje in delam tako, kot me je naučil moj učitelj astrologije, maestro Mile Dupor.


Obravnavala sem natalne karte nekaterih priznanih astrologov v Sloveniji in upam si napisati, da so Nino blagoslovile zvezde in ji namenile, da bo astrologinja. Temeljita v svojih razlagah, diskretna v svojem nastopu in dobra analitičarka svojega časa bo s svojim delom dala koristen prispevek slovenski astrologiji.

Ana Malenica, astrologinja

FB AnčkaPomagačka
www.astroanama.com