Kdaj obiskati astrologa?

Biti Astrolog pomeni biti DOBER Astrolog. To je oseba, ki je v svojih genih prinesla s seboj talent za Astrologijo. Če oseba nima talenta, As- trolog postane le obrtnik svojega poklica. Astrologa običajno poiščemo, kadar se v življenju znajdemo na neki točki, od koder več ne vidimo poti naprej.

Astrolog nam lahko iz naše natalne karte pove, kakšno je naše poslan- stvo, kaj so naše dobre in slabe lastnosti, kaj lahko naredimo, da bomo določeno situacijo ali odnos uspešno speljali na pravo pot. Morda ta pot ne bo takšna, kot si jo sami zamišljamo, ampak bo zagotovo takšna, kot nam je namenjena. Astrolog nam predstavi stvari, ki jih sami ne vidimo ali morda celo ne želimo videti. Najbolje bi bilo, da astrologa poiščemo, kadar smo na vrhuncu svojega življenja, saj nam lahko pokaže, kako takšno pot nadaljevati, ali morda takrat, kadar se pojavijo najmanjše ovire in je še čas, da jih z lahkoto premostimo.

Članki

Comments (5) on “Kdaj obiskati astrologa?”

  1. I do believe all the ideas youve presented for your post They are really convincing and will certainly work Nonetheless the posts are too short for novices May just you please lengthen them a little from subsequent time Thanks for the post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.